Sonic Blog

Nije pretjerano aktivan, ali nikad se ne zna...

Friday, April 15, 2005

Izlozba i druzenje u Virovitici

12.05.2005. u 19 h u Virovitici je otvorenje Strip izlozbe crteza i tabli domacih autora, Darka Macana, Boba Solanovica i Gorana Sudzuke. Vjerojatno ce biti i radova jos nekih domacih crtaca, ali o tome jos uvijek dogovaramo, pa update slijedi kad se bude znalo vise. Izlozba ce ostati otvorena mjesec dana u prostorima caffe bara Boom. Prostor je odlican i veliki, starinski namjesten, onako za usporedbu – djeluje kao da sjedite u necijoj dnevnoj sobi u kuci i atmosfera je odlicna za druzenje.


U sklopu otvorenja odrzat ce se i promocija novog broja Q magazina, a takodjer ce se predstaviti i stripovi LavirintaNepobedivi i Okruzen Mrtvima. Uz Macana i Dekaru, zvanicni gosti na otvorenju ce biti i Bob i Dzuka.

Ovu pola manifestaciju, a pola izlozbu, nadahnuto naslovljenu «Strip izlozba u Virovitici» (lol) organiziramo jgoran5 i ja. Iskoristili smo poznanstvo i privatne veze, pa je onda i selekcija radova, tj. autora isto takva – prijateljska. Moram odmah naglasiti da izlozba ne odrazava nista konkretno u nasem svijetu domaceg stripa, te da nema nikakvih drugih ambicija nego nas okupiti i dati povod za strip druzenje. Na nasu molbu, selekciju radova i tabli za izlozbu napravit ce Darko Macan.

Dragi forumasi, svi ste pozvani i bit ce nam drago ako budete mogli doci. Veselilo bi nas da se skupimo u sto vecem broju i iskoristimo lijepo vrijeme da se malo maknemo od monitora i uzivo profestamo ono sto nas sve veze, a to je strip.

Sva pitanja u vezi organizacije i dogovora, mozete postati ovdje, na topicu na forumu, ili meni na mail zveles@stripovi.com ili preko moba: 091/7938-047.

3 Comments:

  • Super! Virovitica je bila jedan od strip centara u bivšoj Jugi, zahvaljujući "Gavranu" i ekipi oko njega. Mislim da je ovo dobar početak i da će Virovitica opet biti jedan od jakih strip centara! Samo naprijed!

    By Anonymous Anonymous, at 7:55 AM  

  • Hvala! Ona stara "Gavran" ekipa se uglavnom rasirila svugdje ponaokolo i vecine vise nema u gradu, al' vazno je da danas u gradu ima mladjih generacija koje vole strip.
    Hvala jos jednom! :-)

    By Blogger Radio 808, at 8:04 AM  

  • stated investment property loans, tax credit flex fuel. direct loan consolidation credit, [url=http://lowcreditpersonalloans.com/content/get-loan-faster-even-darlig-mortgage-you-can-lane-10000]how to make 10000 fast[/url]. credit book, personal loans with limited credit.

    By Anonymous Anonymous, at 6:15 AM  

Post a Comment

<< Home