Sonic Blog

Nije pretjerano aktivan, ali nikad se ne zna...

Wednesday, April 20, 2005

Prodaja stripova

Evo, ovih dana pravim reda među stripovima, pa sam izdvojio nešto malo novih američkih stripova koje ću prodati. Neki su mi dupli, neki su već od ranije u prodaji (pa je sada cijena snižena 20%!), a neki moraju otići da bih osvježio fond za nove stripove koji su na putu.

Stripove sam stavio na aukcije na stripovima.com, uglavnom je uz svaku aukciju postavljena slika naslovnice + slika jedne unutrašnje table, te ih možete pogledati ovdje na linku 1 ili, ako je taj link trenutno u prekidu, onda ovdje na linku 2.

Na ponudi je, između ostalog, jedan novi komplet odličnog DC-jevog serijala Catwoman. Napisao ga je Scott Morse, "zvijezda" američke alternativne strip scene.

Klikni na sliku za direktan link gdje se ova aukcija može pogledati.
View Auction

Ukoliko imate kakvo pitanje o ponuđenim (ili nekim drugim) stripovima, slobodno se javite na mail zveles@gmail.com, naravno, bez ikakve obaveze na kupnju. Hvala. :-)

Jedna od aukcija koju preporučam svima koji vole ludi alternativni crtež Teda McKeevera i pametni ironični scenarij Joea Kellyja je mini serija od 6 sveski - Enginehead.

Klikni na sliku za direktan link gdje se ova aukcija može pogledati.
View Auction

3 Comments:

Post a Comment

<< Home